Työkokeilijan terveiset

Aloitin työkokeilun Tatsissa elokuussa 2023. Tehtäviini kuului mm. netti-, instagram- ja facebook-sivujen ylläpito ja päivitys. Olin myös mukana rekrytapahtumassa Tatsin ständillä. Kävin muissakin rekrytapahtumissa tutustumassa työ- ja koulutustarjontaan, samalla jaoin Tatsin esitteitä ja kerroin yhdistyksen toiminnasta siitä kiinnostuneille.

Pääsin mukaan Tatsin järjestämään Ei Julmia Leikkauksia -mielenilmaukseen, joka pidettiin lokakuussa Eduskuntatalolla. Tatsi oli myös mukana Stop Nyt -mielenilmauksessa Senaatintorilla 1.2.2024. Oli hienoa olla järjestämässä tapahtumia ja osoittaa mieltä suuressa väkijoukossa.

Tatsin slogan ”Työttömän puolella” kuvaa sitä tärkeää työtä, jota Tatsissa tehdään työttömien hyväksi. Yleiset asenteet työttömiä kohtaan ovat kääntyneet kielteisiksi, ja siksi työttömyyden esille tuominen työttömän näkökulmasta on tärkeää. Pelkkä ”menkää töihin” tai etuuksien leikkaaminen ei auta työtöntä arjesta selviytymiseen.

Tatsissa on hyvä henki ja välitön meininki, täällä saa ehdottaa ihan villejäkin ideoita. Koen onnistuneeni ihan kohtuullisesti työssäni; esimerkiksi instan seuraajien määrä on tuplaantunut viime elokuusta.

Toivotan nykyisille ja tuleville tatsilaisille onnea ja menestystä tärkeässä työssä!

Jätä kommentti