Työttömän ensiapupaketti tukee työttömiä, työttömyysuhan alla olevia, lomautettuja ja heidän lähipiiriään.

Työttömän ensiapupaketti työttömille, työttömyysuhan alla oleville ja lomautetuille on julkaistu 23.8.2022.

Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys ry, MIELI Suomen mielenterveys ry, Takuusäätiö ry ja Työttömien keskusjärjestön Terveydeksi 2.0 hanke julkaisevat 23.8.2022 Työttömien ensiapupaketin. Paketissa käsitellään työttömyyden tai työttömyysuhan näkökulmasta terveyttä, mielenterveyttä, taloutta sekä työnhakua.

Työttömien ensiapupaketista on laadittu kaksi eri kohderyhmälle suunnattua versiota. Ensimmäinen paketti on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alla oleville ja lomautetuille. Toinen paketti on kohdistettu luottamushenkilöille ja työsuojeluvaltuutetuille, jotka työssään kohtaavat haastavia työelämätilanteita, irtisanomisia sekä työsuhteiden päättämisiä osana muutosneuvotteluita.

Luottamushenkilöille ja työsuojeluvaltuutetuille kohdennetun paketin saa sähköpostitse toiminnanjohtaja Peppi Tervo-Hiltulalta (peppi.tervo-hiltula@tatsi.fi tai 040 350 2094) jonka kanssa voi samalla keskustella myös mahdollisesta tarpeesta aiheen koulutukseen tai esittelyyn liittyen. Esittelyjä ja koulutuksia paketista voi tilata syyskuun 2022 alusta alkaen. Jos kyseessä on lähiesittely, varauduttehan matkakuluilla.

Julkaisutilaisuus

Tervetuloa mukaan Työttömien ensiapupaketin julkaisutilaisuuteen, joka järjestetään tiistaina 23.8.2022 kello 10-11.30 Teamsissa. Avoimessa verkkotilaisuudessa esitellään Työttömän ensiapupaketin sisältöä, sekä keskustellaan työttömyydestä.

Tätä tiedotetta ja viestiä saa jakaa eteenpäin. Tervetuloa julkaisutilaisuuteen ja tutustumaan Työttömän ensiapupakettiin!

Lisätietoja Työttömän ensiapupaketti -julkaisusta ja julkaisutapahtumasta:
Toiminnanjohtaja Peppi Tervo-Hiltula, Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys ry
p. 040 350 2094 tai peppi.tervo-hiltula@tatsi.fi

Työttömän ensiapupaketti verkossa: www.tatsi.fi/ensiapu/
Julkaisutilaisuuden TEAMS-linkki: tinyurl.com/TEA-julkaisu
Julkaisutilaisuuden Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/604682694353191

Anna palautetta Työttömän ensiapupaketista: www.tinyurl.com/TEA-palaute