#Kesätyötön – nuori, jäitkö ilman kesäduunia?

Mikä #Kesätyötön ? 

Tatsi ry esittelee tänä kesänä ammatillisessa opiskelevia ja sieltä valmistuvia osaajia, joille työpaikan ovet eivät ole auenneet. Ehkä ne tätä kautta aukeavat eli tule mukaan kampanjaan ottamalla #kesätyötön seurantaan @tatsiry (instagramn) ja @tatsiry (TikTok) ja tykkää ja jaa tarinoita!  

Keräämme tarinoita kahden ensimmäisen kesäkuun viikon aikana pääkaupunkiseudulla. Laita yv:llä yhteystiedot, jos sinua voi tulla haastattelemaan osaksi kampanjaa. Tai voit osallistua kampanjaan lähettämällä yv:llä tarinasi – jaetaan myös päivityksiä, joihin on tägätty @tatsiry ja #kesätyötön .  

Mitä muuta kaipaisit #kesätyötön kampanjalta? Laita viestiä Tatsin tiimille. Tämä on vasta #Kesätyötön -kamppiksen eka vuosi, ja vaikka ihana olisikin ajatella, että #nuoret jatkossa työllistyvät joka kesä 100%, epäillään, että niin ei käy. Tehdään siis tästä yhdessä juttu, joka auttaa mahdollisimman monta kiinni kesäduuniin.  

Psst… Me tiedetään että ollaan jo ihan myöhässä – kesäduunin haku olisi pitänyt aloittaa jo tammikuussa. Mutta #kesätyötön keskittyy löytämään myös niitä paikkoja, jotka täytetään niin, että “aloitus sitten huomenna”. Koska niitäkin paikkoja on, ja me tiedetään se.  

Osallistu #kesätyötön kampanjaan ja lähetä meille joko Instagramin yksityisviestinä tai sähköpostilla (kuvan kanssa) seuraavat tiedot:

Nimi/ tägi

Missä ja mitä (ammatillista) opiskelet? Monesko vuosi sinulla on menossa?

Mitä työpaikkoja olet hakenut ja kuinka moni vastasi?

Miten vietät kesän nyt, kun työtä ei löytynyt? Mihin kesätyötä ilman jääminen vaikuttaa?

Mitä muuta haluaisit jakaa aiheesta? Mitä aiot tehdä ensi kesää varten toisin?

Tutustu myös Kesäduunari-infoon (maksutonta tietoa, tukea ja yhteystietoja) ja Työelämän pelisääntöihin.

Menestystä työelämän erilaisiin tilanteisiin!