Leirit

Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys järjestää leirejä ja lomatoimintaa eri toimijoiden kuten Hyvinvointilomat ry:n sekä ammattiliittojen ja koulutusorganisaatioiden kanssa. Seuraa ilmoittelua sosiaalisen median kanavissa Facebookissa ja Instagramissa ja tällä sivulla! 

Hakeutuminen työttömien hyvinvointilomalle auki 27.2.2024 saakka – tule mukaan! 

Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys järjestää toukokuussa 2024 työttömille suunnatun virkistäytymisloman yhdessä Hyvinvointilomat ry:n kanssa. Loma järjestetään Askolan Salonsaaressa. Osallistujille jää maksettavaksi 50 euron omavastuu sekä omat matkustamisen kustannukset. Oman alueen sosiaalityöstä tai esimerkiksi kirkon diakoniatyöstä voi tiedustella taloudellista tukea omavastuuosuuden ja matkakulujen kattamiseksi.    

Loma tarjoaa virkistävän hengähdystauon arjesta, auttaa suuntaamaan ajatuksia tulevaan ja näin parantaa työttömän työnhakukykyä tai hakeutumista opintojen kautta uudelle alalle.  
 

Hyvinvointiloma työttömille 

Loman ajankohta: 27.5.–1.6.2024, loma suunnattu aikuisille  

Lomateema: Työttömien loma  

Lomakohde ja sen kotisivujen osoite: Askolan Salonsaari, salonsaari.com

Henkilömäärä: 20 hlö  

Loman hakuaika: 27.2.2024 saakka 

Huomioittehan, että haettava loma näkyy sähköisessä haussa vain hakuaikana. Lomalle hakeminen ei edellytä yhteistyökumppanitahon jäsenyyttä.

Hae lomaa tästä

Täysihoitoloma on:  

+ viisi täysihoitovuorokautta  

+ aamiainen, lounas ja päivällinen  

+ majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa  

+ yhteistä ohjattua ohjelmaa kaksi kertaa päivässä paitsi tulo- ja lähtöpäivänä  

Loman omavastuuosuus 50€/vko/hlö. Matkakulut tulee maksaa itse.

Hyvinvointilomat lähettää lomalle valituille kutsun ja laskun. 

Lomalaisten valinnoissa noudatamme Sosiaali- ja Terveysministeriön avustusosasto STEA:n ohjeita. Tuettu lomajakso toteutetaan suunnitellusti Veikkauksen tuotoista, jos Sosiaali- ja Terveysministeriö myöntää Hyvinvointilomat ry:n hakeman avustuksen vuodelle 2024. Tuettu lomatoiminta kuuluu tietosuojalain piiriin. Tiedot ovat luottamuksellisia ja saamme antaa tietoja vain hakijoille itselleen. 

Osallistu Työttömien hyvinvointiloman suunnitteluun!  

Voit vaikuttaa ohjelman suunnitteluun ottamalla yhteyttä toiminnanjohtaja Peppi Tervo-Hiltulaan ennen maaliskuuta 2024 ottamalla yhteyttä sähköpostilla (peppi.tervo-hiltula@tatsi.fi ) tai soittamalla 040 350 2094. Toiveet tervetulleita! Tehdään yhdessä teille osallistujille mieluisin loma.  

Lomapaikkana Salonsaaren Lomakylä on ihanteellinen luonnossa liikkumisesta nauttiville. Lomakylän veneillä voi käydä soutelemassa ja kalastamassa, lähiympäristön metsät ovat oivallisia sauvakävelylenkeille ja luontoretkille. Päijänteen kirkas vesi mahdollistaa myös vapaasukeltamisen. Lähiseudulla on paljon mukavia retkikohteita, esimerkkinä Salonsaaren kioski, Vpk-kirjasto, useita pieniä kauppoja, Vääksyn kanava ja vieressä panimo.

Lomalle ilmoittautuminen 

Hakija täyttää tuetun loman hakulomakkeen hakuaikana 27.12.23–27.2.2024 verkossa tai tilaamalla paperisen lomakkeen Tatsilta. Lomakkeen täyttämiseen saa apua Tatsin toimistolta, Vera Valtonen p. 040 611 7632 tai sähköpostilla vera.valtonen@tatsi.fi Häneltä voi myös tiedustella lisää hyvinvointilomasta. Osa kysymyksistä voi vaatia lisäselvityksiä, joten varauduthan siihen, että meillä ei välttämättä ole antaa vastausta heti.  

Samassa taloudessa asuvat pariskunnat/perheet täyttävät yhden hakemuksen. Jos puoliso ei ole hakemassa lomaa, hänen nettotulonsa/kk tulee merkitä hakemukselle, mutta muita tietoja (kuten henkilötunnus ja nimi) ei merkitä. 

Tuetun loman voi saada vain joka toinen vuosi. Jos on ollut tuetulla lomalla viimeksi vuonna 2022, niin voi saada tuetun loman seuraavan kerran vuodelle 2024. Hakemukset käsitellään ja päätökset tehdään Hyvinvointilomien toimistolla ja lomalle VALITUILLE lähetetään kutsukirje ja lasku maaliskuun 2024 aikana. Lomalaisen on maksettava lasku (omavastuuosuus) Hyvinvointilomien tilille laskuun merkittyyn eräpäivään mennessä. Ole yhteydessä Hyvinvointilomien toimistoon, jos tarvitset pidemmän maksuajan tai sinulla on muita kysymyksiä laskun osalta.  

Jos lomalle hakija tarvitsee avustajan, huomioittehan, että myös avustajan tulee täyttää oma tuetun loman hakemuksensa.

Tule mukaan hyvinvointilomalle! Nähdään toukokuussa!  

Loma toteutetaan yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella.