Kysely: Kiitos sinulle, joka muutit elämäni suunnan

Erilainen mingle -kohtaamistapahtuman 25.6.24 klo 13-15 Porissa keskiössä ovat tänä kesänä elämää muuttaneet solmukohdat, tapahtumat ja ihmiset. Kun elämän päällä on ollut synkkiä pilviä, kun elämä on tarjoillut nurjia puoliaan mistä olet saanut tai keneltä olet saanut apua, tukea tai kannustusta jatkaa eteenpäin, muuttaa suuntaa tai lähteä tekemään ratkaisuja jotka ovat parantaneet tilannettasi? 

Jaamme tarinoita Erilaisen minglen taustatahojen sekä Erilaisen minglen someissa sekä saatamme tehdä niistä nostoja paneelikeskusteluumme. Voit kirjoittaa nimimerkillä tai jättää yhteystietosi, jos haluat, että lähetämme sinulle tietoa tapahtumasta tai muista Erilainen mingle -verkoston toiminnoista. 

Auta meitä viemään viestiä eteenpäin jakamalla kyselyä eteenpäin ja vastaamalla siihen. Näin muodostamme yhdessä kuvan siitä, keitä työelämän ulkopuolella olevat tai olleet haluavat kiittää. Vastaaminen kestää noin viisi minuuttia. 

Kysely on auki 25.3.-29.6.2024

Kaikkiin kysymyksiin vastaaminen on nimetöntä ja vapaaehtoista. Käytämme kysymysten vastauksia Erilainen mingle -tapahtumassa ja tapahtuman suunnittelun taustamateriaalina sekä Tatsi-lehden artikkelissa. Vastauksia käsitellään aina nimettömänä ja ilman tunnistetietoja. Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys kerää tietoa myös työttömyydestä (lisää tietoa järjestön verkkosivuilta). Kyselyn tuloksia voidaan yhdistää myös työttömyyttä koskevaan aineistoon sekä niistä mahdollisesti koostettavaan opinnäytetyöhön.

Kyselyn järjestää Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys ry joka on vastuussa tietojen säilyttämisestä ja yhteystietojen hävittämisestä vuoden 2025 loppuun mennessä. Lisätietoja tietojen keräämisestä säilyttämisestä ja kyselystä saa Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys ry:n toiminnanjohtaja Peppi Tervo-Hiltulalta sähköpostitse peppi.tervo-hiltula@tatsi.fi tai puhelimitse 040 350 2094

Kiitos vastauksestasi! 

KLIKKAA TÄSTÄ KYSELYYN!

Jätä kommentti