Tule kesätyöhön Tatsiin kahdeksi viikoksi!

Tule kesätöihin Tatsiin tai Tatsin Porvoon Korttelikeittiölle kahdeksi viikoksi, sinä 15-17-vuotias nuori!

Palkkaamme Helsinkiin kaksi kesätyöntekijää ja Porvooseen Tatsin Korttelipuutarhalle ja Korttelikeittiöön yhden kesätyöntekijän.

Helsingin työ tapahtuu Hakaniemessä ja laajasti koko Helsingin alueella. Tule tekemään #kesätyötön podcastia ja somesisältöjä niistä nuorista, jotka eivät ole löytäneet kesätyötä. Tässä tehtävässä kuvaat, haastattelet ja editoit sisältöjä.

Tärkeimmät työvälineesi ovat puhelin ja läppäri. Rohkeutta tarvitset ja empatiaa, sillä ilman kesätyötä jääminen voi olla kova paikka. Avullasi toivottavasti kesätyöt löytävät tekijöitä!

Toivomme, että kädessäsi pysyy kamera (puhelimen kamera riittää), tiedät, miten nauhoittaa ääntä ja osaat ainakin alkeet äänen ja /tai videon editoinnista. Luovuus, rohkeus ja heittäytyminen ovat tässä tehtävässä etusi!

Voit siis olla joko media-alan opiskelija tai kiinnostunut somesta työnä. Työ tapahtuu kesäkuun aikana.

Porvoon työntekijän kanssa sovimme joustavasti kesätyöajan kesä- tai heinäkuulle. Tule osallistumaan Korttelikeittiön ja Korttelipuutarhan kesän toimintaan. Oletko miettinyt opiskelua tai työllistymistä esimerkiksi kahvilaan tai sosiaalityöhön? Toivomme, että olet reipas ja uskallat jutella ihmisten kanssa.

Puutarhanhoitotaidot ovat plussaa, mutta innostuksella ja kyvyllä kuunnella ohjeita pääset jo pitkälle. Toimintamme on ajoittain kiireistä, joten ethän hätkähdä pientä kiirettä. Pääset osallistumaan ruuan laittoon, puutarhan hoitoon sekä tekemään kävijäkyselyitä. Porvoon toimintamme tapahtuu Gammelbackan alueella.

Molemmissa kesätöissä töitä tehdään kahden viikon aikana enintään 30 tuntia viikossa ja enintään 6 tuntia päivässä. Koska #kesäduuniOPn voi tulla valituksi vain kerran, hakiessa ja mahdollisesti valituksi tullessasi annat luvan luovuttaa OP:lle nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä mahdollisia muita taustatietoja, jotta asia voidaan todentaa.

Haku päättyy 14.4.23 ja sen jälkeen soittelemme ja tapaamme mahdolliset kesätyöntekijät. Päätös kesätyöntekijöistä tehdään 3.5.23 mennessä.

Lisätietoja Tatsista löydät verkkosivuiltamme www.tatsi.fi ja lisää tietoa työstä saat toiminnanjohtaja Peppi Tervo-Hiltulalta sähköpostilla tai esimerkiksi WhatsApp-viestillä soittoajan sopimalla. Myös hakemukset lähetetään Pepille joko sähköpostilla tai WhatsApp -viestillä. Pepin numero on 040 350 2094 ja sähköposti peppi.tervo-hiltula@tatsi.fi

Saa vinkata kaverille! Odotellaan jo viestiäsi!

#kesäduuniOPnpiikkiin #rekry #kesätyö #duuni