Erilainen mingle SuomiAreenassa

Porilaiset työttömät ja mielenterveyskuntoutujat järjestävät yhdessä arkkipiispa Kari Mäkisen kanssa SuomiAreenaan osallistuville vaikuttajille uudenlaiset etkot maanantaina 11.7. klo 16 Keski-Porin kirkossa. Mukana ovat myös Mielenterveyden keskusliitto ja Tatsi ry.
Erimingle-niminen tapahtuma kokoaa yhteen niin poliittisia päättäjiä, eri-ikäisiä työttömiä, yrityselämää kuin mielenterveyskuntoutujia. Erimingle on myös SuomiAreenan kaikille avointen, jazz-kadulla klo 18 alkavien avajaisten etkot ja aiemmin samana päivänä Purje-lavalla käydyn Kuka kelpaa töihin?-keskustelun jatkot.
Tilaisuudessa halutaan kääntää päälaelleen kuvio, jossa työttömät ja mielenterveyskuntoutujat ovat vaikuttajatapaamisissa mukana usein enintään puheenaiheina. Eriminglessä he toimivat tilaisuuden isäntinä ja emäntinä.
Mukana ovat mm. porilainen mielenterveyskuntoutujien klubitalo Sarastus, mielenterveysyhdistys Porin Hyvis ry, Tatsin Valtaajat-projektin työttömät nuoret ja Porin seudun työttömät.
Ohjelmassa on hyvää musiikkia, hävikkiruuasta kokattua naposteltavaa, puheenvuoroja ja kohtaamisia
Hävikkiruokaa kokataan klubitalo Sarastuksen keittiössä ruoka-alan ammattilaisten johdolla. Tilaisuudessa puhuvat lyhyesti arkkipiispa Kari Mäkinen, Mielenterveyden keskusliiton toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakka sekä nuoret Juho HennolaMiko VahekoskiAnnelise Johansson ja Meeri Holopainen.
Tilaisuutta voi seurata sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #erimingle #suomiareena.