Tule palkkatukityöhön Porvoon Korttelipuutarhaan!

Oletko kiinnostunut puutarhanhoidosta, ihmisten kohtaamisesta sekä kahvilatyöskentelyyn tutustumisesta? Tule Porvoon Korttelipuutarhaan ja Korttelikeittiöön osaksi pientä ja iloista tiimiämme!

Meillä on mahdollisuus täydentää tiimiämme järjestöjen 100% palkkatukeen oikeutetulla henkilöllä. Toivomme, että pystyisit työskentelemään ainakin 1.5.-30.9.2023 välisen ajan, mahdollisesti pidempäänkin. Ohjausta työhön saa Korttelikeittiön koordinaattorilta Sarilta, jolta voit kysyä myös lisätietoja puutarhan ja keittiön toiminnasta tiistaisin aukioloaikojen puitteissa. Lue lisää Korttelikeittiöstä tästä linkistä.

Mitä työ on? Työ painottuu arkipäiviin ja työajoista voi sopia joustavasti. Kesätorstait kahvila on auki Korttelipuutarhalla Porvoon Gammelbackassa. Tehtävässä keskeistä on puutarhan hoito ja viljelytyö, ja sieltä saadut kasvikset, marjat ja hedelmät käytetään Korttelikeittiön toiminnassa. Sinun ei tarvitse olla ammattipuutarhuri – kiinnostus ruohonleikkuuseen, kitkemiseen ja työssä kehittymiseen riittää.

Palkkaus määräytyy järjestöalan työehtosopimuksen palkkaluokkien 1-3 mukaan aiemmasta työkokemuksesta ja koulutuksesta sekä sovitusta työtuntimäärästä riippuen.

Lisää tietoa tehtävästä saat soittamalla Tatsin toiminnanjohtajalle Pepille p. 040 350 2094 arkipäivisin klo 9-15.30 välillä. Soitamme takaisin, jos olemme juuri soittaessasi varattuna. Hakemukset lähetetään sähköpostilla peppi.tervo-hiltula@tatsi.fi sekä sari.galkin@tatsi.fi . Hakuaika päättyy 27.4.2023.