Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistyksen hallitus järjestyi vuosikokouksessa

Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous kokoontui maanantaina 25.4.2022. Paikalla oli kolmetoista jäsenyhdistysten edustajaa. Kokouksessa käsiteltiin yhdistysten sääntömääräiset asiat ja valittiin hallitus toimikaudelle 2022-2023.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Teollisuusliiton Arja Salo. Salo on ollut pitkään osa Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys ry:n hallitusta. Varapuheenjohtajana jatkaa SAK:n Hannele Ugur.

Arja Salo
Arja Salo, Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja

Muut hallitukseen valitut ovat Jarmo Tuominen (Pau), Pertti Paajanen (JHL), Esa Tuominen (AKT), Markku Lihavainen (Paperiliitto), Noora Luukka (Sakki ry), Aki Rouhiainen (PAM) sekä Petri Lillqvist (JHL:n valtuuston jäsen). Hallituksen jäsenistä Rouhiainen ja Lillqvist ovat uusia.

Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys ry:n toimintaa uudistetaan vuoden 2022 aikana esimerkiksi toimenpidekokeiluiden ja uusien hankehakujen kautta.

Lisätietoja järjestön toiminnasta saa toiminnanjohtaja Peppi Tervo-Hiltulalta (peppi.tervo-hiltula@tatsi.fi tai 040 350 2094) tai sähköpostitse puheenjohtajistolta, puheenjohtaja Arja Salolta (arja.salo@teollisuusliitto.fi) tai varapuheenjohtaja Hannele Ugurilta (hannele.ugur@sak.fi).

Jätä kommentti