Tatsille apurahoja Työttömän ensiapupaketin esittelyyn 

Tatsille on myönnetty Tradekalta ja Kansan sivistysrahastolta apurahat Työttömän ensiapupaketin esittelyyn. Tradekan apurahalla paketilla tuetaan työttömiä kohtaavia heidän tukemisessaan ja Kansan sivistysrahaston apurahalla tullaan tuottamaan visuaalista materiaalia Työttömän ensiapupaketin tueksi.  

Oletko luottamushenkilö ja kaipaisit alueellesi tietoa ja tukea työttömyyden, lomautuksien tai lomautusuhan alla oleville ja heitä kohtaaville? Ole yhteydessä Tatsin toiminnanjohtaja Peppiin (peppi.tervo-hiltula@tatsi.fi) ja mietitään yhdessä, voitaisiinko järjestää teidän paikkakunnallanne yhteinen tapahtuma tai esimerkiksi webinaari, jossa käsitellään niitä asioita, joita työsuhteen päättyessä tai tulevaisuuden näyttäytyessä epävarmana voi tulla vastaan.  

Visuaalista ja painomateriaalia Työttömän Ensiapupaketista on luvassa elokuuhun 2023 mennessä. Voit ilmoittautua jo etukäteen materiaalin tilauslistalle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tatsi.fi . Laitathan otsikkokenttään tiedon Työttömän Ensiapupaketin materiaalitilaus.  

Jätä kommentti