Tatsi-lehden toimitusneuvosto starttaa 24.1.2023 – tule mukaan!

Hei! Tule tekemään Tatsin omaa lehteä. Onko sinulla sanottavaa työelämästä, työttömyydestä, työkyvyttömyydestä tai ammattiliitossa toimimisesta? Etsimme nyt kaikkia kiinnostuneita tekijöitä kehittelemään ja tuottamaan sisältöä tekstin tai kuvien muodossa seuraavaan Tatsi-lehteen. Ammattilainen ei tarvitse olla – tehdään yhdessä!

Lehden aiheita ovat työelämä, työttömien oikeudet, oman talouden hoito, elämäntavat, päihdetietous, asuminen ja yhteiskunnallinen aktiivisuus. Haluamme erityisesti tavoittaa työttömät nuoret, työttömät ammattiliittojen jäsenet ja työttömien parissa työskentelevät viranomaiset. Tätä viestiä saa jakaa eteenpäin!

Lehden teko pitää sisällään monenlaista tekemistä, jota voidaan suunnitella ja toteuttaa yhdessä tai voit työskennellä itsenäisesti. Lehdessä on perinteisesti ollut mukana mm. haastatteluja, harrastussivut, ruokapalsta ja marttapalsta.

Mikäli kiinnostuit, tule mukaan yhteiseen TEAMS-etäkokoukseen tiistaina 24.1. kello 10.00. Pääset tapaamiseen tästä linkistä:

tinyurl.com/tatsin-toimitusneuvosto

Jos et pääse paikalle, mutta haluat olla mukana tai jakaa ideoitasi, ole yhteydessä Tatsin toiminnanjohtaja Peppi Tervo-Hiltulaan (peppi.tervo-hiltula@tatsi.fi).

Nähdään!

Jätä kommentti