Marraskuu Tatsilla

Marraskuu – vuoden harmain kuukausi – on nyt ohi! Meillä on täällä Tatsilla tässä kuussa tapahtunut yhtä ja toista:

Tatsin 25-vuotisjuhlaseminaari lähestyy! Vielä ehdit ilmoittautua & osallistua pe 9.12. hybriditoteutuksena järjestettävään seminaariin. Samana päivänä julkaistaan Tatsi-lehden historiikkinumero, jossa esitellään Tatsin toimintoja vuosien varrelta. Lehteä on taittanut marraskuun alussa aloittanut Arja – tervetuloa Helsingin tiimiin! Kuvissa Hakaniemensali, jossa seminaari pidetään. Kävimme tekemässä tekniikkaharjoituksia!

https://tatsi.fi/ajankohtaista/ilmoittaudu-tatsi-25-vuotta-juhlaseminaariin/

Helsingin toimistolla Stadin ammattiopiston harjoittelijat ovat jatkaneet kuvapankin keräämistä sekä erilaisten mediamateriaalien tuottamista. Niitä näette meidän viestinnässä tulevaisuudessa.

Valtaajat.fi- ja Avointyohuone.fi-sivustot sulkeutuvat helmikuussa 2023. Mutta eipä hätää: Pääset tutustumaan niihin Tatsin nettisivuilla. Jos haluat vielä pelata Valtaajat-peliä, tee se siis nyt tai viimeistään joululomalla. Peliä ei tulevaisuudessa sivujemme kautta voi pelata.

26.11.2022 vietimme Oulunkylän seurahuoneella Työttömien pikkujouluja – suuri kiitos niiden mahdollistaneille tukijoille K-Market Hakaniemi, Foodin, Forsman Tea, Oulunkylän Seurahuone ja Tukkutorin Kala Oy, sekä esiintyjille ja vapaaehtoisille! Tehdään tästä jokavuotinen uusi perinne. ✨

Ehdit vielä mukaan joka toinen tiistai kokoontuvaan työttömien vertaistukiryhmään, joka koontuu vielä tiistaina 20.12. ja jatkuu sitten tammikuussa. Keskustellaan työstä, työttömyydestä ja työllistymisestä. Tammikuussa kun jatkamme, saamme kerran kuukaudessa asiantuntijan johdattelemaan keskustelua esimerkiksi työehdoista. Lisäinfot yksityisviestillä tai verkkosivuilta.

Homebase Lahti -hanke päättyy tammikuussa 2022, ja voimme iloksemme kertoa, että Homebase ry jatkaa toimintaa Lahdessa. Seuraa tiedottelua, myös somekanavat siirtyvät heille 👍

Tatsin henkilökunta joululomailee Helsingin osalta pääasiallisesti 21.12.22-2.1.2023. Silloin viivettä vastauksiin luvassa. Muuten käyvät reippahasti askeleet kohti joulua. Ollaan yhteyksissä!

Jätä kommentti